ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 11

Hybrid View

  1. #1
    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    ارسال ها
    67
    0
    Administrator

    Smile محدود کردن تماس های داخلی به داخلی در الستیکس

    سلام
    به يه روش ساده ميتونيد توي فايل extensions_custom.conf براي هر داخلي كه ميخوايد چند خط dial plan بنويسيد
    Syntax به صورت زيره
    کد PHP:
    Set(TIMEOUT(absolute)=value
    جاي value ميتونيد تايم بدين به ثانیه
    مثلا مثل dial plan زير
    کد PHP:
    exten =>123,1,answer()
    exten =>123,2,Set(TIMEOUT(absolute)=60)
    exten => 123,3,Dial(SIP/${EXTEN})
    exten => 123,4,Hangup() 
  2. #2
    تاریخ عضویت
    Jul 2017
    ارسال ها
    1
    0
    Junior Member
    مطلب خوبی بود ممنون
  3. #3
    تاریخ عضویت
    Jul 2017
    ارسال ها
    1
    0
    Junior Member
    عالی بود موفق و پیروز باشید:d
  4. #4
    تاریخ عضویت
    Jul 2017
    ارسال ها
    1
    0
    Junior Member
    سلام ممنون از توضیحات و مطالب مفید و کاربردی که در سایت خوبتون به اشتراک میزارید.
  5. #5
    تاریخ عضویت
    Jul 2018
    ارسال ها
    1
    0
    Junior Member
    سلام ممنون از شما،مشکلم حل شد.
  6. #6
    تاریخ عضویت
    Oct 2018
    ارسال ها
    2
    0
    Junior Member
    مفید بودش مرسی !
  7. #7
    تاریخ عضویت
    Jan 2019
    ارسال ها
    1
    0
    Junior Member
    مرسی بابت اطلاعات خوبتون
  8. #8
    تاریخ عضویت
    May 2022
    ارسال ها
    2
    0
    Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin نمایش پست ها
    سلام
    به يه روش ساده ميتونيد توي فايل extensions_custom.conf براي هر داخلي كه ميخوايد چند خط dial plan بنويسيد
    Syntax به صورت زيره
    کد PHP:
    Set(TIMEOUT(absolute)=value
    جاي value ميتونيد تايم بدين به ثانیه
    مثلا مثل dial plan زير
    کد PHP:
    exten =>123,1,answer()
    exten =>123,2,Set(TIMEOUT(absolute)=60)
    exten => 123,3,Dial(SIP/${EXTEN})
    exten => 123,4,Hangup() 
    بسیار عالی بود.
    یه سوال
    اگر بخوایم یک داخلی فقط بتونه یک داخلی دیگه رو بگیره و هیچ extension دیگه ای رو نگیره چی؟
    میتونید لطفا راهنمایی کنید؟
  9. #9
    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    ارسال ها
    67
    0
    Administrator
    نقل قول نوشته اصلی توسط ممد نمایش پست ها
    بسیار عالی بود.
    یه سوال
    اگر بخوایم یک داخلی فقط بتونه یک داخلی دیگه رو بگیره و هیچ extension دیگه ای رو نگیره چی؟
    میتونید لطفا راهنمایی کنید؟
    با سلام و احترام
    باید کانتکس اون داخلی رو عوض کنید سپس توی مسیر extensions_custom.conf یک دایل پلن جدا بنویسید

    کد PHP:
    [CustomDial]
    exten => 200,1,Dial(Local/${EXTEN}@from-internal)
    exten => _xxx,1,Hangup 
    یه همچنین چیزی میشه
  10. #10
    تاریخ عضویت
    May 2022
    ارسال ها
    2
    0
    Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin نمایش پست ها
    با سلام و احترام
    باید کانتکس اون داخلی رو عوض کنید سپس توی مسیر extensions_custom.conf یک دایل پلن جدا بنویسید

    کد PHP:
    [CustomDial]
    exten => 200,1,Dial(Local/${EXTEN}@from-internal)
    exten => _xxx,1,Hangup 
    یه همچنین چیزی میشه
    با سلام و احترام
    مهندس متاسفانه این dialplan صحیح نیست
    ممکنه بازم راهنمایی کنید؟
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 11

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •