نمایش نتایج: از شماره ۱ تا ۵ از مجموع ۵
موضوع: Tenor Quintum
-
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۳ ، ساعت ۱:۳۴ #۱
- Thanks
- ۰
Tenor Quintum
سلام
من یک Tenor quintum FXO AXT۱۶۰۰ دارم که سوالی در مورد تنظیماتش دارم
بطور مثال میخوام وقتی که پورتهای ۲و۳و۴ فعال هستند تماس بعدی به پورت ۱ روت نشه و به پورت ۵ بره و تماسهای بعدی به همین ترتیب به ۶ الی ۱۶... اصطلاحا تماسها چرخشی بین ۱۶ پورت باشن...
به چه صورت میتونم این تنظیم رو انجام بدم... -
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۳ ، ساعت ۱۴:۱۷ #۲
- Thanks
- ۰
اگر کلا می خواهید پورت ۵ را از سرویس خارج کنید کافیست از تب Advanced Configuration بخش Analog FXS/FXO Configuration -> Analog Interface-line تیک پورت ۵ را بردارید.
اگر می خواهید در انتخاب پورت خروجی تغییر ایجاد نمایید باید از CircuitConfiguration -> Trunk Routing Configuration -> Trunk Circuit Routing Groups یک گروه جدید ایجاد کرده و پورت مورد نظر خود را به آن مرتبط سازید. -
پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۳ ، ساعت ۱۳:۵۹ #۳
- Thanks
- ۰
دوست عزیز نمیخوام پورتی رو از سرویس خارج کنم
میخوام تماسها بصورت چرخشی روی تمام پورتها منتقل شود- توضیح دادم که اگر پورتهای۱و۲و۳و۴ فعال هستند و تماس پورت ۱ قطع میشود و تماس بعدی به پورت ۱ روت نشه و به پورت ۵ بره و تماسهای بعدی به همین ترتیب به ۶ الی ۱۶... و بعد که به ۱۶ رسید دوباره به ۱ منتقل بشه، اصطلاحا تماسها بصورت چرخشی بین تمام ۱۶ پورت باشن...
ضمنا در Trunk CirCuit اگر گروه درست کنم و ۱۶ پورت رو اضافه کنم به همین منوال که توضیح دادم تماسها منتقل میشه...؟ -
شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۳ ، ساعت ۲۰:۲۰ #۴
- Thanks
- ۰
آنچه مد نظر شماست انتخاب خط به شکل round robin با حافظه است.
در تنور فقط می توان round robin به شکل افزایشی یا round robin به شکل کاهشی داشت. -
یکشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۳ ، ساعت :۳۵ #۵
- Thanks
- ۰
سپاسگزار از راهنماییتون...
نمایش نتایج: از شماره ۱ تا ۵ از مجموع ۵